Trapios tešlos paruošimas


Trapios tešlos paruošimas. Iš trapios tešlos kepami įvairūs pyragai. Riebalai (sviestas ir pan. Kuo jų daugiau, tuo kepinys bus trapesnis. Trapiems kepiniams, vietoje cukraus. Reikės Miltų – 200g. Išsijojame miltus, sumaišytais su kepimo milteliais, druska ir cukrumi. Sudedame kubeliais pjaustytą sviestą. Viduryje padarome nedidelę duobutę. Atšaldytą tešlą kočiojame ant miltais pabarstyto stalo.
  • MS PowerPoint 369 KB
  • 2014 m.
  • 10 puslapių (189 žodžiai)
  • Daiva
  • Trapios tešlos paruošimas
    10 - 4 balsai (-ų)
Trapios tešlos paruošimas. (2014 m. Balandžio 29 d.). https://www.mokslobaze.lt/trapios-teslos-paruosimas.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 21 d. 14:54
×