Turkiška virtuvė


Biorekai. Turkiski biorekai. Turkiskas maistas. Turkiskas jogurtas. Biorekai\. Tirkiski biorekai. Turku maistas biorekai. Turkiškas jogurto panaudojimas. Turkiska virtuve referatas.

Skaidrės apie turkišką virtuvę ir patiekalas. Turkiška virtuvė. Žemėlapis. Regioninė įvairovė. Žymiausi patiekalai. Baklažanas naudojamas daugelyje patiekalų. Dar viena turkų virtuvės ypatybių. Pilav. Biorekai. Skanusis turkiškas jogurtas. Turkiški saldumynai yra gerai žinomi visame pasaulyje. Tarp nacionalinių turkiškų gėrimų reikėtų paminėti tokius kaip. Sriubos turkijoje yra taip pat labai populiarios. Meze. Etiketas. Turkiškos virtuvės etiketas. Pusryčiams. Durum kebab - turkiškas kebabas. Tradicinis turkiškas keksas.
  • Technologijos Skaidrės
  • MS PowerPoint 6385 KB
  • 2013 m.
  • 19 puslapių
  • Paulina
  • Turkiška virtuvė
    10 - 3 balsai (-ų)
Turkiška virtuvė. (2013 m. Gegužės 11 d.). https://www.mokslobaze.lt/turkiska-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 26 d. 03:58
×