Ukrainos virtuvė


Ukrainos virtuvė. Ukrainos virtuvė. Mėsiški patiekalai. Labai populiarus valgis – troškinta mėsa su bulvėmis – karšta (kepenėlės). Miltiniai patiekalai. Miltiniams patiekalams dera kvietiniai miltai. Kiti nacionaliniai ukrainiečių patiekalai – Kijevo ir Poltavos kotletai. Nacionaliniai Ukrainiečių patiekalai. Gėrimai. Iš gėrimų populiariausi kompotai,verdami iš sausų ir džiovintų vaisių. Ukrainos nacionalinės virtuvės pasididžiavimas – lašiniai. Ukrainos virtuvės pasididžiavimas.
  • MS PowerPoint 107 KB
  • 2014 m.
  • 9 puslapiai (311 žodžiai)
  • Gintare
  • Ukrainos virtuvė
    10 - 3 balsai (-ų)
Ukrainos virtuvė. (2014 m. Spalio 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/ukrainos-virtuve.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 23 d. 16:13
×