Varškės sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė


Varskes tyrimas. Varskes tyrimai. Varske mokslo baze.

Savarankiško darbo tikslas. Uždaviniai. Įvadas. Varškės komponentų cheminė sudėtis(100g). Vanduo. Baltymai. Riebalai. Angliavandeniai. Mineralinės medžiagos. Vitaminai. Riebios ir liesos varškės palyginimas. Pagrindiniai varškės sudėties reikalavimai. Varškės rūšys. Gyvulinės kilmės varškės. Augalinės kilmės varškės. Varškės savybės. Varškės komponentų kitimai. Varškės kitimas žmogaus organizme. Varškės nauda. Moksliniai tyrimai. Tyrimo išvados. Išvados. Literatūros sąrašas.

Savarankiško darbo tikslas :

•Geriau įsisavinti pagrindines chemijos temas, analizuojant varškės sudėtį, savybes, pokyčius maisto ruošimo metu.

Uždaviniai:

•Pateikti varškės komponentų sudėtį

•Išanalizuoti varškės savybes

•Išsamiai išanalizuoti atskiras varškės maisto medžiagas

•Nurodyti galimus varškės komponentų kitimus laikant ilgesnį laiką tam tikromis sąlygomis

•įvertinti varškės svarbą

•Pasidomėti pačiais naujausiais tyrimais

  • Microsoft Word 284 KB
  • 2014 m.
  • 22 puslapiai (4301 žodžiai)
  • Šarūnė
  • Varškės sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
    10 - 2 balsai (-ų)
Varškės sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė. (2014 m. Vasario 09 d.). https://www.mokslobaze.lt/varskes-sudeties-savybiu-kitimo-ir-vertes-analize.html Peržiūrėta 2018 m. Balandžio 22 d. 21:19
×