Vokiečių ir Japonu mityba


Įvadas. Dalis. Vokietijos ir Japonijos gyventojų mitybos ypatumai. Turistų grupių maitinimo grafikas. Pusryčiai. Pietūs. Vakarienė. Pietų ir vakarienės pasiūlymas vaikams. Dalis. Pietų stalo serviravimas. Vaikų pietų stalo serviravimas. Vakarienės stalo serviravimas. Vaikų vakarienės stalo serviravimas. DALIS. Turistų išleistuvių vakaras. Vakaronės valgiaraštis. Preliuminarus vakaro scenarijus. Išvados. Literatūra.

Atlikusi savo darbą padariau išvadą, kad Vokietijos ir Japonijos gyventojų mitybos ypatumai yra labai skirtingi. Didelį įspūdi paliko vokiečių maisto kultūra. Jie mėgsta valgyti daug, kiaulienos, bulvių ir kiekvieną savaitę išgeria nemažai alaus, kuris suprantamas kaip priedas prie maisto. Japonai valgo mažomis porcijomis, lėtai, daug šviežios žuvies, kad ilgai būtų sveiki ir sulauktų šimto metų! Skiriasi viskas, tiek mitybos ypatumai, tiek ir šalių kultūros.

Visos pasaulio virtuvės skirtingos, nors ir turi gana vienodas maisto medžiagas.

Maistas bei jo gamyba yra sudėtinga kiekvienos šalies tradicijų ir kultūros dalis.

  • Turizmas Referatas
  • Microsoft Word 1045 KB
  • 2013 m.
  • 16 puslapių (1766 žodžiai)
  • Kolegija
  • Viktorija
  • Vokiečių ir Japonu mityba
    10 - 4 balsai (-ų)
Vokiečių ir Japonu mityba. (2013 m. Lapkričio 13 d.). https://www.mokslobaze.lt/vokieciu-ir-japonu-mityba.html Peržiūrėta 2018 m. Vasario 25 d. 00:15
×