Vytintų dešrų asortimento plėtra (bakalauro pristatymas)


Darbo tikslas. Išplėsti vytintų dešrų asortimentą. UAB „Laiko virtuvė“. UAB „Laiko virtuvė“. Gamybos srautų diagrama. Technologinė schema. Maisto saugos ir kokybės reikalavimai. Produkto gamybinė savikaina. Pardavimo kaina. Gaminamų gaminių pelnas. Išvados.


Darbo tikslas: išplėsti vytintų dešrų asortimentą UAB „Laiko virtuvė“.

Uždaviniai: 1. Sukurti vytintų dešrų receptūras. 2. Sudaryti gamybos srautų diagramas ir aprašyti technologinį procesą. 3. Aprašyti naudojamas žaliavas ir atlikti technologinius skaičiavimus. 4. Parinkti ir pritaikyti gamybai naudojamą įrangą. 5. Aprašyti maisto saugos ir kokybės reikalavimus. 6. Atlikti ekonominius skaičiavimus.

Sertifikuotos svarstyklės; mėsmalė; dešrų kimštuvas; brandinimo šaldytuvas; vakuuminio pakavimo mašina.

Vytintų kiaulienos dešrelių ir itališkų vytintų dešrų jusliniai rodikliai:.

Vytintų kiaulienos dešrų ir itališkų vytintų dešrų mikrobiologiniai rodikliai:.

Per dieną rekomenduojama pagaminti 10 kg galutinės produkcijos. Vytintoms kiaulienos dešrelėms pagaminti reikalinga 14,69 kg žaliavų. Vytintoms itališkoms dešroms pagaminti reikalinga 14,83 kg žaliavų. Galutinės produkcijos kiekis nustatomas pagal lankytojų skaičių.

  • MS PowerPoint 336 KB
  • 2020 m.
  • Lietuvių
  • 15 puslapių (326 žodžiai)
  • Kolegija
  • Linas
  • Vytintų dešrų asortimento plėtra (bakalauro pristatymas)
    10 - 3 balsai (-ų)
Vytintų dešrų asortimento plėtra (bakalauro pristatymas). (2020 m. Vasario 13 d.). https://www.mokslobaze.lt/vytintu-desru-asortimento-pletra-bakalauro-pristatymas.html Peržiūrėta 2020 m. Vasario 25 d. 11:49
×
24 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo