Žuvies konservų juslinės analizės pristatymas


Juslinė analizė. Skumbrių filė „Baltijos delikatesai“ pomidorų padaže. Skumbrių filė „FISH PORT“ pomidorų padaže. Žuvies konservų pomidorų padaže kvapo vertinimas. Žuvies konservų pomidorų padaže kvapo profilis. Žuvies konservų pomidorų padaže skonio vertinimas. Žuvies konservų pomidorų padaže skonio profilis. Žuvies konservų pomidorų padaže tekstūros vertinimas. Žuvies konservų pomidorų padaže tekstūros profilis. Išvados. Literatūros sąrašas.


Tikslas: įgyti žinių jusliškai analizuoti maisto produktus. Uždaviniai: Aprašyti ir išanalizuoti žuvies konservų juslines savybes. Sudaryti žuvies konservų penkiabalę vertinimo lentelę. Sudaryti žuvies konservų skonio, aromato ir tekstūros profilius.

Juslinė analizė- tai įvairių produktų ar gaminių skonio, kvapo, spalvos, išorinio vaizdo ir konsistencijos nustatymas burna, nosim arba akimis. Juslinės analizės mokslas padeda gerinti produkto juslinę kokybę, efektyviną jo pateikimą pirkėjams ir siekia, kad maisto produktas įsitvirtintų rinkoje.

Abiejų firmų žuvų konservų pakuotės buvo tvirtos būsenos ir lengvai atidaromos Abiejų firmų žuvų konservų kokybė atitiko pagal ( CODEX STAN 199:1981, Rev, 1: 1995) reglamentą Abiejų firmų žuvų konservų filė gabaliukai buvo nevienodo dydžio ir formos Nors kaina panaši, bet skoninės, tekstūrinės, aromatinės savybės skyrėsi.

  • MS PowerPoint 290 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 13 puslapių (241 žodžiai)
  • Kolegija
  • Deividas
  • Žuvies konservų juslinės analizės pristatymas
    10 - 3 balsai (-ų)
Žuvies konservų juslinės analizės pristatymas . (2018 m. Liepos 05 d.). https://www.mokslobaze.lt/zuvies-konservu-juslines-analizes-pristatymas.html Peržiūrėta 2018 m. Lapkričio 18 d. 18:14
×