Itališki makaronai: Patiekalo gamybos aprašymas


Technologijos kortelė  Nr. Spagečiai ,, alla carbonara “. Patiekalo gamybos ir apipavidalimo aprašymas Spagečių „ alla carbonara “ gamybos aprašymas. Padažo gaminimo aprašymas. Spagečių „ alla carbonara “ apipavidalinimas. Laikant ne žemesnėje kaip.


Po pirminio apdorojimo spagetti makaronai sudedami į užvirusį 100 °C temperatūros vandenį su druska. Verdame viską tiksliai, kaip parašyta ant pakuotės. Patys makaronai turi būti truputį kieti ( ne pilnai išvirti). Po 15 – 20min. nukeliame makaronus ir nupilame per koštuvą, apšlakstome makronus su alyvuogių aliejumi ir nukeliame. Vandenį, makoronų sunkos paliekame.

Šoninę supjaustome kūbeliais, jei parmos kumpis (nereikia, tik pusiau). Pakepame ant šlakelio alyvuogių aliejaus.

Po pirminio apdorojimo kiaušiniai ir kiaušinio trynys išplakami ir pašildomi virš makaronų sunkos, sutarkuojamas sūris parmezano ir pekorino. Dedame druskos, bei pipirų.

  • Microsoft Word 12 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 1 puslapis (211 žodžiai)
  • Kolegija
  • Laura
  • Itališki makaronai: Patiekalo gamybos aprašymas
    10 - 3 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Itališki makaronai: Patiekalo gamybos aprašymas . (2017 m.). https://www.mokslobaze.lt/italiski-makaronai-patiekalo-gamybos-aprasymas.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 16:03
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo