Konditerio profesija


Konditeris. Darbo aprašymas. Asmeninės savybės. Profesinės perspektyvos. Giminiškos profesijos.


Specialybės: maisto ruošimo, kepimo ir konditerijos gamybos technologijos, technologinių įrengimų, mitybos fiziologijos ir higienos, maisto produktų cheminės sudėties ir maistinės vertės, specialiojo piešimo ir lipdymo, maisto prekių mokslo ir žaliavų bei jų paruošimo, įvairių tešlų paruošimo, duonos ir konditerijos gaminių bei pusgaminių kepimo, kremų, sirupų, glajaus, įdarų ir kitų apdailos pusgaminių paruošimo, puošimo, patiekimo, įvairių konditerijos gaminių paruošimo ir saugojimo, gaminių paruošimo prekybai, kokybės įvertinimo, įmonių šiluminių, mechaninių, šaldymo įrengimų naudojimo, įmonės veiklos apskaitos ir kalkuliacijos, gamybos organizavimo, sanitarijos ir higienos pagrindų, profesinės etikos pagrindų, informacinių technologijų, specialybės užsienio kalbos, civilinės saugos, ekonomikos ir verslo pagrindų dalykų ir praktinių gebėjimų;

  • Microsoft Word 13 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 3 puslapiai (472 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Karolina
  • Konditerio profesija
    10 - 2 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Konditerio profesija . (2017 m.). https://www.mokslobaze.lt/konditerio-profesija.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 19:49
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo