Patiekalo gamyba: Plovas

Patiekalo gamyba Plovas. Ingredientai. Paruošimas.
Gilioje keptuvėje arba puode (idealu, jei turite specialųjį puodą kazaną) kuriame bus ruošiamas plovas įpilkite šiek tiek aliejaus ir gerai jį įkaitinkite.
Kartu įmeskite neluptas česnakų skilteles. Mėsai gražiai apskrudus sudėkite kepintas morkas bei svogūnus, suberkite prieskonius, viską dar apie 60 sekundžių pakepinkite, po to kaitrą sumažinkite ir ant mėsos suberkite ryžius (nemaišykite!) ir viską užpilkite verdančiu vandeniu, taip, kad ryžiai būtų truputį apsemti.
Viską troškinkite ant mažos ugnies kol ryžiai suminkštės (apie 20 minučių), jokiu būdu nemaišykite, tik patikrinkite ar netrūksta vandens, jei vandens mažoka, įpilkite dar truputį.
Baigus troškinti bei ryžiams suminkštėjus plovą permaišykite šakute, kad ryžiai nesuliptų ir išliktų birūs.
- Microsoft Word 14 KB
- 2023 m.
- Lietuvių
- 1 puslapis (178 žodžiai)
- Vaikų darželis
- A
-