Velykos pristatymas



Velykiniai viščiukai Ingredientai: Kiaušiniai, virti, 6 vienetai Vištienos filė, virta, 300 gramų Morkos, virta, 1 vienetas Sviestas, 100 gramų Majonezas, 3 šaukštai Paprika, raudona, 1 vienetas Gaminimas: reiks maltų raudonųjų (saldžių) pipirų 1 arbat. šaukštel. virtus kiaušinius pusiau, išimame trynius . Nupjauname nedidelę dalį kiaušinio baltymo apačios, geriau stovėtų viščiukai . Susmulkiname virtą vištieną, sutarkuojame virtą morką, dedame sviesto, majonezo, padruskiname , papipiriname , dedame maltų raudonųjų pipirų.Viską sutriname ir rutuliukus . Apvoliojame smulkintuose kiaušinio tryniuose. Paruoštus dedame į baltymus, kurių kraštelius išpjaustome pagalba . Iš pipirų arba gvazdikėlių akutes,iš saldžiosios paprikos išpjauname skiauterėles ir ir sodiname į pintinėlę papuoštą žalumynais :salotų , kopūstų lapeliais. 2 viščiukus labai mėgsta vaikai. gražių ir kūrybingų kulinarinių idėjų belaukiant gražiausios pavasarinės šventės šv.Velykų.
- MS PowerPoint 701 KB
- 2014 m.
- 15 puslapių (445 žodžiai)
- Orinta
-