Italijos virtuvės ypatumai



Italijos virtuvės ypatumai. Darbo tikslas. Italija. Italijos virtuvė. Virtuvės istorija. Regioninė įvairovė. Mitybos ypatumai. Etiketas. Tradiciniai italų patiekalai. Antipasto. Lazanija. Sriuba. Tiramisu. Ledai (gelatto). Gėrimai. Pagrindiniai italijos virtuvės patiekalai. Praktinė dalis – patiekalo gamyba ir pristatymas.
Daugiau sužinoti apie Italiją, jos virtuvės istoriją, regioninę įvairovę, mitybos ypatumus ir etiketą. Taip pat palyginti Itališkos ir Lietuviškos virtuvės ypatumus.
Tai tikras lobis: milijonai patiekalų, aromatinga tradicinių senovinių receptų ir modernios virtuvės pynė.
Tai vienas iš pagrindinių itališkų užkandžių. Tradiciškai jį sudaro rūkytos mėsos gabaliukai, alyvuogės, pievagrybiai, artišokoliai, raudonieji pipirai ir permesano ar mocarelos sūris. Viskas sudedama į vieną bendrą lėkštė ir iš jos ragaujama, arba kiekvienam žmogui patiekiama atskirai mažomis porcijomis.
- MS PowerPoint 2680 KB
- 2018 m.
- Lietuvių
- 24 puslapiai (965 žodžiai)
- Gimnazija
- Saule
-