Maisto sudedamosios dalys: naminis keksas, makaronai, žele



Greitai paruošiami aštrūs vištienos skonio makaronai ,,ROLTON‘‘Daumantų ,,Baltasis majonezinis padažas‘‘Šokoladu glaistyti biskvitiniai sausainiai su aviečių skonio želė įdaru.
Naminis keksasSudedamosios dalys:1. Cukrus2. Kvietiniai miltai3. Bulvių krakmolas4. Kiaušinių milteliai5. E472b - emulgatorius6. E475 - emulgatorius7. E471 - emulgatorius8. E575 – rūgštingumą reguliuojančios medžiagos9. E450 – rūgštingumą reguliuojančios medžiagos10. Kukurūzų krakmolas11. Gliukozės sirupas12. E500 – tešlos kildinimo medžiaga13. Nugriepto pieno milteliai14. E410 - tirštikliai15. E415 - tirštikliai16. Vanilinas
Daumantų ,,Baltasis majonezinis padažas‘‘Sudedamosios dalys:1.Vanduo2. Rapsų aliejus3. Cukrus4. Modifikuotas krakmolas5. Druska6. Česnakų milteliai 1,2%7. Nugriebto pieno milteliai8. Kiaušinių trinių milteliai9.Acto rūgštis10. Ksantano derva11. Džiovintos petražolės 0,15 %12. Kalio surbatas13. Natrio benzoatas14. Kacio dinato EDTA15. Beta karotenas.Sudedamosios dalys:48 % aviečių skonio želė:1. cukrus2. vanduo3.gliukozės fruktozės sirupas4.1,5 % aviečių sulčių koncentratas5. Pektinai6. Citrinų rūgštis7. Natrio citratas8. Kvapioji medžiaga9.Košenilis37 % biskvitinis sausainis10. Kvietiniai miltai11. Cukrus12. Pasterizuota kiaušinių masė13. Vanduo14. Bulvių krakmolas15. Gliukozė16. Gliukozės – fruktozės sirupas17. E471 - emulsiklis18. E475 – riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai19.
- Microsoft Word 12 KB
- 2018 m.
- Lietuvių
- 6 puslapiai (378 žodžiai)
- Kolegija
- Indrė
-