Meniu



Kaimo sodybos „ HBH Palanga “ Menu Salotos Vaisių asorti su jogurtu. Naminė balta mišrainė. Daržovių salotos su lašiša. Daržovių salotos su vištiena. Raugintų kopūstų sriuba su kiaulienos šonkauliuku. Karštieji Omletas Trijų kiaušinių omletas su pasirinktinais priedais. Kepsnys „ JO “ Vištienos krūtinėlė sūrio apvalkale. „ Motinėlės švelnusis “. Jautiena vyno padaže. Kepti elnienos maltiniai. Kepsnys „ Per vidurį “. Lašiša ikriukų apsuptyje. Menkė su baltu svogūnų padažu. Cepelinai Su grietine ir spirgučiais Didžkukulių puodynė 4 asm. Marčios didžkukuliai įdaryti varškę. Uošvės didžkukuliai įdaryti varške. Bočiaus kugelis Su grietine ir spirgučiais Bulvės „ Fantastika “. Tarkiniai blynai Su grietine arba varškės česnakiniu padažu pasirinktinai Žemaičių blynai su sviesto ir grietinės padažu Varškės virtinukai.
Vištienos (Kepta vištiena , paprikos, pomidorai, agurkai, šviežių salotų lapai, padažas pasirinktinai.
Varškės sūrio (Keptas varškės sūris, pomidorai, agurkai, mėlynieji svogūnai, saulėgrąžų sėklos, šviežių salotų lapai, padažas pasirinktinai)
Miško grybų tirštasriubė dupnos kubilėlyje (Miško grybų tirštasriubė duonos kubilėlyje)
Raugintų kopūstų sriuba su kiaulienos šonkauliuku (su virtomis ir apkeptomis bulvėmis)
Trijų kiaušinių omletas su pasirinktinais priedais (kumpis, lašiša, čederio sūris, pievagrybiai, svogūnai, svogūnų laiškai)
Kiaušinienė su lašiša/ su dešrelėmis/ su šonine, marinuotais agurkėliais, skrebučiais
Bulviniai blynai (su spirgučių padažu, grietine ar tradiciniu spirgučių ir grietinės padažu)
Kepti elnienos maltiniai (krosnyje kepti elnienos maltiniai, siūlomi su špinatais pagardinta bulvių koše, raudonojo vyno, šilauogių ir bruknių padažu, bei marinuotais burokėliais)
„Žaliasisi“ kokteilis (Medumi pagardintas trintų bananų, apelsinų, špinatų ir apelsinų sulčių kokteilis)
- Microsoft Word 1712 KB
- 2018 m.
- Lietuvių
- 9 puslapiai (825 žodžiai)
- Kolegija
- Milvyde
-