Valgiaraščiai ir jų rūšys



Valgiaraščiai Valgiaraščių rūšys. A la carte. Table d’hote. Specialaus vakarėlio arba funkcinis meniu. Ciklinis meniu. Ciklinių meniu privalumai. Ciklinių meniu trūkumai. Meniu Struktūra. Esminiai apsvarstymai prieš planuojant meniu. Meniu planavimas. Meniu politika - išvados.
(patiekalai neturi būti visų rūšių ar skonių, bet turėtų būti subalansuota). o Padažai – jei skirtingi padažai patiekiami viename meniu, pagrindinės sudedamosios dalys turėtų skirtis. Meniu politika išvados ( Pasirūpinkite meniu, kad jis reikštų komunikaciją. ( Nustatykite esminius klientų socialinius poreikius. ( Atidžiai pažvelkite ką klientas nori nupirkti ir kiek jis gali išleisti. ( Pirkite ir paruoškite žaliavas atsižvelgiant į atitinkančius standartus. ( Protingai normuokite ir įvertinkite produktus, laikantis įmonės pelno politikos. ( Efektyviai kontroliuokite visą operaciją: nuo pirkimo iki serviravimo. ( Dėl kliento pasitenkinimo viskas yra svarbu: atsiminkite, kad klientas yra tas, kuris apmoka sąskaitas.
- Microsoft Word 566 KB
- 2014 m.
- 7 puslapiai (1327 žodžiai)
-
Valgiaraščiai ir jų rūšys. (2014 m.). https://www.mokslobaze.lt/valgiarasciai-ir-ju-rusys.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 09:34