Šaltų patiekalų ir užkandžių gaminimo technologijos


Šaltų patiekalų ir užkandžių gaminimo technologijos. Šaltieji užkandžiai ir jų gaminimo technologijos. Kokie produktai tinkami šaltiesiems užkandžiams? Sumuštiniai. Įdomiausi sumuštiniai. „French Dip“ sumuštinis. „Gyro“ sumuštinis. „Horseshoe“ („Pasaga“) sumuštinis. „Hot Brown“ sumuštinis. „Monte Cristo“ sumuštinis. „Club“ sumuštinis. Sumuštinukai su lašiša, ikrais ir baziliko pesto padažu, salotų lapais. Gaminimas.


Šaltieji užkandžiai ir jų gaminimo technologijos Sumuštiniai Mūsų gaminti sumuštinukai.

Šaltieji užkandžiai gali būti: Patiekiami prie alaus Patiekiami prie vyno Patiekiami prieš pagrindinį patiekalą Patiekiami per šventes Patiekiami renginių metu.

Moliuskai, Laimas ir citrina, Ikrai, Greipfrutas Vyšniniai pomidorai Uogos.

Sumuštinių tipai: Karšti ir šalti Sūrūs ir saldūs Sumuštiniai pagal gaminimo būdą: Paprasti Suvožtiniai Kaloringi Sluoksniuoti Vėrinukai Užkandžių.

Sumuštinukai su lašiša, ikrais ir baziliko pesto padažu, salotų lapais.

Reikės: 200 g. rūkytos lašišos (362 kcal.) 100 g. raudonieji dirbtiniai ikrai (100 kcal.) 10 vnt. duoniukai (345 kcal.) “Iceberg” salotų lapai ant 5 sumuštinukų (apie 100g.). (14 kcal.) Avokado pesto tepimui ant 5 sumuštinukų. (100 kcal.) Persilado prieskoniai (15 kcal.) Baziliko prieskoniai (25 kcal.) Energetinė vertė: 961 kcal.

Ant 5 duonos gabalėlių tepti baziliko pesto(turi būti plonas sluoksnis). Ant kitų 5 duonos gabalėlių tepti šiek tiek sviesto ir dėti salotų lapus (pirmiausia juos nuplauti). Ant kiekvieno duoniuko dėti po nedidelius, susmulkintus lašišos gabalėlius, o ant lašišos viršaus po nemažą šaukštelį ikrų. Kiekvieną sumuštinuką pabarstyti persilado prieskoniais ir baziliko prieskoniais.

  • MS PowerPoint 14271 KB
  • 2017 m.
  • Lietuvių
  • 17 puslapių (498 žodžiai)
  • Gimnazija
  • Erika
  • Šaltų patiekalų ir užkandžių gaminimo technologijos
    10 - 1 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Šaltų patiekalų ir užkandžių gaminimo technologijos. (2017 m.). https://www.mokslobaze.lt/saltu-patiekalu-ir-uzkandziu-gaminimo-technologijos.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 20:25
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo