Praktikos pristatymas, praktika UAB „Plungės duonos kepiniai“


Įmonės veikla ir produkcija. Žaliavos naudojamos gamyboje ir jų tiekėjei. Pagamintos produkcijos laikymo. Sąlygos. Įmonėje taikomi kokybės. Užtikrinimo standartai. Įmonės kokybės kontrolės aprašas.Maisto produktų kokybės. Reikalavimai, vertinimo būdai. Maisto produktų ženklinimas, pakavimas ir realizavimas. Išvados.


Praktiką atlikau UAB „Plungės duonos kepiniai“ įmonėje. Įdėmiai stebėjau įmonėje vykstantį darbą, gavus galimybę išanalizavau naudojamą techniką ir gamybos technologijas. Pagilinau žinias maisto saugos ir geros higienos klausimais. Dalyvavau priimant prekes ir tikrinant jas lydinčius dokumetus. Tikrinau gaunamų žaliavų kokybę. Stebėjau ir įsivertinau, ar teisingai atliekami žaliavos ruošimo darbai pagal srauto diagramas. Susidariau realų, ne teorinį, maisto technologo portretą, tai ko reikia, kad būtum tikras specialistas. Tam kad išsilaikytų rinkoje, jiems nuolatos tenka tobulinti savo technologijas, kurti naujus gaminius. Todėl įmonėje labai vertinami kūrybingi darbuotojai. Įmonės gamybos patalpa turi viską, kad veiktų sėkmingai: reikiamą darbuotojų skaičių, įrengimų, klientų ir RVASVT sistema.

  • MS PowerPoint 20574 KB
  • 2019 m.
  • Lietuvių
  • 13 puslapių (477 žodžiai)
  • Kolegija
  • Indre
  • Praktikos pristatymas, praktika UAB „Plungės duonos kepiniai“
    10 - 1 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Praktikos pristatymas, praktika UAB „Plungės duonos kepiniai“. (2019 m.). https://www.mokslobaze.lt/praktikos-pristatymas-praktika-uab-plunges-duonos-kepiniai.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 15:42
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo