Stalo etiketo taisyklės


Stalo etiketas. Tikslas. Susipažinti su etiketu prie stalo. Uždaviniai. Susipažinti su bendromis taisyklėmis. Elgesio prie stalo taisyklės nuolat laisvėja ir paprastėja. Bendros taisyklės. Jei prie stalo. Įrankiai. Kaip įprasta, kairėje rankoje reikėtų laikyti šakutę (dantukais žemyn). Tam tikru būdu po valgymo sudėti įrankiai reiškia ir tam tikrą informaciją. Valgymas. Jei yra galimybė, nepulkite valgyti pirmas. Išvados. Bendrosios taisyklės parodo, kaip reikia elgtis prie stalo. Šaltiniai.


Susipažinti su etiketu prie stalo.

Susipažinti su bendromis taisyklėmis. 2. Prisiminti kaip teisingai naudoti stalo įrankius. 3. Susipažinti kaip valgyti pagal etiketo taisykles.

Bendrosios taisyklės parodo, kaip reikia elgtis prie stalo, kad nepasirodyti nemandagiam ar neišsilavinusiam. 2. Teisingai naudojant įrankius, nesuklaidinsime restorane personalo, jie taip supras, ką manote apie patiekalą ir kada patiekti naują. 3. Valgydami pagal taisyklės išvengsime išsipurvinti, bei parodysime, kad žinome, koks yra stalo etiketas.

  • MS PowerPoint 812 KB
  • 2025 m.
  • Lietuvių
  • 10 puslapių (552 žodžiai)
  • Kolegija
  • Ineta
  • Stalo etiketo taisyklės
    10 - 1 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Stalo etiketo taisyklės. (2025 m.). https://www.mokslobaze.lt/stalo-etiketo-taisykles.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 15:40
Peržiūrėti darbą
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo