Maisto produktų kokybinės kategorijos


Praktinis darbas produkto kokybės vertinimas darbo tikslas. Daigintų miežių kokybės vertinimas. Produktai įprastinė kategorija. Miežiai ekologiškos sėklos daigumui. Ekologškų prieskoninių žolelių mišinių kokybės vertinimas. Ekologiškas prieskoninių žolelių mišinys sriuboms. Mėlynžiedės liucernos pudros kokybės vertinimas. Mėlynžiedės liucernos pudra. Ekologiškos žolelių arbatos kokybės vertinimas. Ekologiška žolelių arbata ,, Vienuolių “. Spindulinių pupelių kokybės įvertinimas. Spindulinės pupelės ekologiškos sėklos daiginimui.


Miežių sėklos atitinka nustatytus produkto standartus, priemaišų nėra.

Skoninės savybės atitinka šio produkto. Pašalinių skonių neaptikta.

Grūdai skirti daiginimui todėl maistinė vertė nėra nurodyta.

Daiginti produktai vartojami sveikuolių, tačiau ne visi vartoja tokį produktą.

Aukšta socialinė vertė, vartoja žmonės propaguojantys sveiką gyvenseną.

Pasižymi aukšta ekologine verte, tausoja aplinką, neteršiama aplinka.

Produktas turi aukštą kainą, todėl mažiau uždirbantys žmonės sunkiau gali nusipirkti šį produktą.

Aukšta politinė vertė, nes daugėja sveikuoliškų žmonių. Išleisti įstatymai norint gerinti žmonių sveikatą. Ekologinė gamyba Lietuvoje skatinama paramomis.

Aukšta socialinė vertė, vartoja žmonės propaguojantys sveiką gyvenseną. Tačiau mažesnes pajamas gaunantiems žmonėms šis produktas gali būti brangesnis.

  • Microsoft Word 15 KB
  • 2018 m.
  • Lietuvių
  • 4 puslapiai (549 žodžiai)
  • Kolegija
  • Dovaldas
  • Maisto produktų kokybinės kategorijos
    10 - 1 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Maisto produktų kokybinės kategorijos . (2018 m.). https://www.mokslobaze.lt/maisto-produktu-kokybines-kategorijos.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 14:49
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo