Infekcinės ligos maisto įmonėse


Infekcinės ligos maisto įmonėse. Infekcinės formos yra trys pagrindinės. Vietinė infekcija. Bendroji infekcija. Latentinė infekcija.

Tai atrodo banalu ir savaime suprantama, tačiau tik žmogaus hiegiena mylėjimas savęs gali apsaugoti nuo infekcinių ligų, kurias paplėsti žaibiškai - nėra vargo. INfekcijos persiduoda per odą, įvairius daigtus, jas atneša net uodai ir kiti vabalėliai. Vasaros, pavasario sezonų metu būtina maitinimo įmonėmis tinkamai pasirūpinti, neprileisti į patalpas skraidžiojančių gyvių, taip pat svarbi ir patalpų švara, negali veistis visokie neaiškios kilmės gyventojai, kurie gali nešioti infekcines ligas.

  • Microsoft Word 5 KB
  • 2014 m.
  • 1 puslapis (324 žodžiai)
  • Beatrice
  • Infekcinės ligos maisto įmonėse
    10 - 2 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Infekcinės ligos maisto įmonėse. (2014 m.). https://www.mokslobaze.lt/infekcines-ligos-maisto-imonese.html Peržiūrėta 2025 m. Gegužės 22 d. 10:21
Peržiūrėti darbą
×
75 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo